Вийшов з дому, і більше його не бачили, або "Зупинити епідемію самогубств": Зник приятель померлого в Кривому Розі брата мера (фото)

Після раптової смерті брата мера Кривого Рогу Андрія Павлова не можуть знайти його доброго знайомого В'ячеслава Малютяка. Як повідомили в Криворізькому районному управлінні поліції, чоловіка шукають на території Дніпропетровської області, передають Патріоти України.

За даними поліції, чоловік покинув місце проживання ще 18 жовтня і зараз про те, де він знаходиться, нічого невідомо. Також правоохоронці опублікували прикмети зниклого: на вигляд 50 років, зріст 172 см, худорлявої статури, волосся коротке темне з сивиною, особливих прикмет не має. У день зникнення був одягнений в сорочку бордового кольору, спортивну кофту темно-синього кольору, чорну куртку і джинси.

Як повідомив в Facebook блогер Олексій Таймуразін, Малютяк пропав при загадкових обставинах. "Чоловік вийшов з дому і зник. Його телефон знайшли в фурі, яка повинна була їхати в Новий Буг - з нього зателефонували синові в Одесу. Дружина Малютяка - в істериці", - повідомив він.

Відомо, що зниклий чоловік був директором підприємства "Севертранс". За даними джерел видання "Сегодня", Малютяк дійсно міг злякатися раптової смерті свого товариша. "Після вбивства Андрія Павлова пропав також і наш друг сім'ї В'ячеслав Малютяк в Кривому Розі, який близько спілкувався з Павловим. Була думка, що він злякався і вирішив сховатися, але він не міг кинути сім'ю. Поліція запеленгувала телефон в іншому місті", - повідомили там.

Австралійські генетики дізналися, чому одні люди хворіють на рак, а інші ні

субота, 20 квітень 2024, 3:25

Рак є серйозним і поширеним захворюванням, що забирає мільйони життів щороку. Але вчені наблизилися ближче до розгадки причин його виникнення і створення нових ліків. В австралійському Університеті Фліндерса група дослідників зробила відкриття в галузі...

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...