Вихідними дощі охоплять частину України: Синоптик розповіла, де чекати злив

"Вихідними, що перед нами, дощі з грозами охоплять усю західну частину України. Дощі можуть переходити у зливи, бути з градом та шквалом. Візьміть до уваги цей прогноз", - пише у своєму блозі синоптик Наталка Діденко, передають Патріоти України, і продовжує:

"Я не знаю, як боротися з градом і як убезпечити городину і майно від цього, але все ж попередити - мій обов'язок. Також опади 18-19 липня можуть поширюватися до Житомирської, Вінницької, Київської областей, періодичні, локальні.

На решті території України в суботу-неділю переважатиме суха погода. 18-го липня є ймовірність місцевих дощів з грозою вздовж смуги Харківщина-Полтавщина до Кропивницького Вітер буде зі сходу, невеликий або помірний.

Температура повітря обіцяє бути комфортною, вдень в межах +25+29 градусів, на Півдні до +29+32 градусів, у західних областях дощі освіжатимуть повітря на 2-4 градуси.

У Києві субота та неділя очікуються сонячними, із красивими купчастими хмарками, з температурою повітря близько +27, +28 градусів. Невеликі за масштабом дощики наважаться походити по столиці в окремих районах у другу половину дня. Літні вихідні хай будуть із хорошими людьми і найкращими українськими краєвидами)".

Інновації, що рятують

п’ятниця, 19 квітень 2024, 12:55

Знов обстріл російськими терористами цивільної інфраструктури. Цього разу в Дніпрі. Треба лиш підтримувати, а не душити українські розробки, і обʼєднувати зусилля для прискорення допомоги, а не потурати політичним ревнощам. Ай-Петрі СВ — перспективний ...

Суд виніс вирок тренеру з Харківщини за згвалтування 11-річного хлопця: Шокуючі подробиці справи

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:44

15 квітня Городоцький районний суд Львівської області виніс вирок керівнику громадської організації “Десантно-спортивний навчально-тренувальний центр” у Чугуєві. Чоловіка визнали винним у розбещенні, сексуальному насильстві та зґвалтуванні 11-річного х...