Виховав хлопця і себе не забув: Контролер оштрафував київського школяра на 160 гривень, а гроші сказав надіслати на його картку

Киянка Ірина Бучок розповіла, що її 12-річного сина оштрафували за проїзд без квитка у тролейбусі. Контролер просив перерахувати штраф на його особисту картку. У “Київпастрансі” вже відреагували на ситуацію. Про це Ірина Бучок розповіла у Facebook, зазначають Патріоти України.

25 вересня вона опублікувала пост, де розповіла, що її 12-річний син Артем їхав на тренування на Лісовий масив на 37-у тролейбусі. Школяр забув удома учнівський квиток, тож коли на зупинці “проспект Лісовий” зайшли контролери КП “Київпастранс”, вони почали вимагати штраф у 160 гривень.

За словами жінки, контролери погрозами змусили перерахувати суму штрафу з дитячої банківської картки на власну банківську картку контролера. Як доказ жінка опублікувала скриншот переказу.

“Так, він порушив правила проїзду, електронні квитки ніяк не виготовлять, але “розводити” дітей та контролерам поповнювати свої власні картки — це вже якось занадто”, ㅡ писала жінка.

Вже 28 вересня вона оприлюднила відповідь від “Київпастрансу”, де підприємство вибачилося перед Іриною та її сином, а також зазначило, що згаданого контролера вирішили звільнити. Окрім того, там пообіцяли провести інструктажі з іншими контролерами щодо належного виконання посадових обов’язків. За словами жінки, штраф також повернули.

Австралійські генетики дізналися, чому одні люди хворіють на рак, а інші ні

субота, 20 квітень 2024, 3:25

Рак є серйозним і поширеним захворюванням, що забирає мільйони життів щороку. Але вчені наблизилися ближче до розгадки причин його виникнення і створення нових ліків. В австралійському Університеті Фліндерса група дослідників зробила відкриття в галузі...

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...