Виховує маленьку дочку, хвору на ДЦП: З'явилися фото дівчини, над якою поглумилися поліцейські у Кагарлику

26-річна Неля Погребицька, яку гвалтували і катували в поліцейському відділенні Кагарлика, виховує 5-річну доньку, хвору на ДЦП. Про це повідомляє "КП" в Україні", передають Патріоти України.

Журналістам вдалося поспілкуватися з родичами і односельчанами потерпілої. Сама Неля, яка живе в селі Стави поруч з Кагарликом, з журналістами поки на зв'язок не виходить.

"Не агресивна, спокійна і добродушна дівчина. Вона сором'язлива і правильно вихована людина. Не так давно близько року пропрацювала в ресторані. Зараз у її дочки проблеми з ніжками, тому Неля весь час сиділа з нею вдома, доглядала за дитиною", - говорить двоюрідний брат потерпілої Микола Погребицький.

Він також зазначає, що раніше Неля проблем з законом не мала. Односельці неохоче говорять про подію, однак співчувають потерпілій і відгукуються про неї позитивно. Мешканка села Катерина каже, що сім'я Нелі жила скромно, але пристойно.

"Кажуть, що у неї стосунки з чоловіком були проблемні. Дуже багато сварилися. Можливо, на грунті ревнощів. Начебто останнім часом разом не жили. Так-то про неї мало хто щось знає. Однак усі сходяться в одному - якою б вона не була, але її дуже шкода. Жодна жінка не заслуговує випробувати таке... В шкільні роки вона була звичайною дитиною, не проблемною, навпаки, дуже серйозною і відповідальною. Займалася спортом. Не можна сказати, що у них неблагополучна сім'я, це не так. Просто дуже скромно жили. П'яними їх ніхто ніколи не бачив. Неліна дочка теж завжди акуратно одягнена, чиста, доглянута, так само, як і сама Неля", - розповіла Катерина.

Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...