"Викладався по повній для захисту, а отримав ненависть": Поранений військовий поскаржився на проблеми під час роботи в ТЦК (відео)

Працівники ТЦК щодня виписують повістки, перевіряють документи, а інколи й викликають поліцію. "Суспільне" показало як працюють військові ТЦК у Дніпрі. Зокрема, свою історію розповів Іван. Чоловік отримав поранення на фронті 4 місяці тому, а тепер працює у військкоматі, передають Патріоти України.

Іван воював на Запорізькому напрямку. Через уламки російського артилерійського снаряда отримав поранення руки. Після цього чоловіка перевели працювати в ТЦК. Захисник визнає, що робота складна морально, адже військові часто стикаються з агресією.

"Дуже важко емоційно. Тому, що ти викладався по повній для захисту людей, які зараз дуже негативно до тебе ставляться. Виражається це в якійсь, я не знаю, ненависті, злості", – зазначив Іван.

За його словами, якщо військовозобов'язані відмовляються показати свої документи, працівникам ТЦК доводиться викликати правоохоронців. "Десь один випадок з 10, те що людина просто відмовляється всім показувати свої документи. Як і поліції, так і представникам ТЦК", – розповів військовий.

Вчені навіть придумали такий термін: Ось чому нам подобається шкідлива їжа

субота, 28 вересень 2024, 23:55

"Тиждень тому у своїх соцмережах я провела невеличке опитування серед Вас, дорогі друзі, чому, на Вашу думку, ми так любимо нездорову їжу? Було багато коментарів, всі різні: від таких, які стверджували, що їм ніколи не хочеться ані ніякої нездорової їж...

Російські хокеїсти-аматори під час гри здолали в рукопашній супротивника-ФСБшників. Чекісти образились і вирішили пересаджати більш вправних хлопців (відео)

субота, 28 вересень 2024, 22:40

У Біробіджані (Росія) шістьох гравців аматорської команди «Тафгай» затримали за побиття хокеїстів від ФСБ під час матчу Нічної хокейної ліги. . "Тафгай" зустрічався з командою "Фантом", що представляє регіональне управління ФСБ. Звичайна льодова бійка...