"Викликає подив": В Офісі президента розкритикували рішення Ізраїлю про скасування безвізу з Україною

Голова Офісу президента Андрій Єрмак розкритикував рішення Ізраїлю про скасування безвізового режиму з Україною. Про це він написав у Facebook, передають Патріоти України.

Єрмак наголосив, що українці вдячні Ізраїлю за ті зусилля, яких він докладає для досягнення миру в Україні. "Однак останні рішення ізраїльського керівництва, спрямовані на обмеження прийому українців, м'яко кажучи, викликають подив. Вважаємо призупинення безвізу й впровадження системи електронних дозволів МВС на в'їзд до Ізраїлю для громадян України недружнім кроком, який потребує негайного виправлення. Ми будемо жорстко й оперативно реагувати на будь-які кроки, що шкодять інтересам України та українців", - наголосив Єрмак.

Голова Офісу президента додав, що народи світу підтримують українців у боротьбі з російським агресором. Він додав, що політики повинні прислуховуватись до думки своїх громадян.

"Нагадаю всім нашим партерам: ваші народи давно й чітко показують і кажуть, що вам треба робити. Побачте й почуйте своїх виборців. Вони зробили свій вибір. Вони підтримують Україну. Вони з нами. А ви? Ми переможемо. Переможемо попри все. Разом із народами світу. І якщо знадобиться - всупереч бажанням та рішенням іноземних урядовців", - наголосив Єрмак.

Надбавка до пенсії за вік: Ось хто та скільки може отримати додатково

п’ятниця, 27 вересень 2024, 8:09

В Україні деякі категорії громадян можуть розраховувати на надбавки та доплати до пенсії. Про це пише видання "На пенсії", передають Патріоти України. На спеціальну вікову надбавку можуть претендувати пенсіонери, які відповідають таким умовам:. Розмір ...

Відключення можуть тривати 18 годин: Експерт назвав умови, за яких взимку буде катастрофа

п’ятниця, 27 вересень 2024, 7:45

Цієї зими навряд чи вдасться уникнути відключень світла в Україні. Якщо температура повітря буде нижче нуля, то тривалість вимкнень може тривати 8-10 годин на день, а якщо буде -10 - то по 18 годин. Про це сказав керівник програми "Енергетика" Україн...