"Викликайте карабінерів, це я її вбив": Спливли подробиці жорстокої розправи над українкою в Італії

Жорстоке вбивство українки шокувало Італію. Воно сталося у провінції Брешіа на півночі країни. 49-річну Олену Казанову її колишній коханець дочекався біля будинку. Розбив скло її машини молотком. Витяг звідти жінку, не звертаючи уваги на її крики. Потягнув далі по вулиці, а потім почав бити по голові, передають Патріоти України.

Вбивцю Олени, 59 річного Еціо Ґалезі заарештували на місці нападу. Все сталося в селищі Кастеньято біля міста Брешія в Ломбардії.

За словами друзів Олени, Ґалезі - її колишній партнер - більше року не міг оговтатися після розриву з Оленою і постійно переслідував її, проколював шини, писав на стінах її будинку. Вчора ввечері чоловік дочекався Олену біля її дому, спочатку розбив молотком скло її автівки, витяг її звідти і продовжив бити доки Олена не сконала на місці."Викликайте карабінерів, це я її вбив", - кричав Ґалезі сусідам навколо.

В Олени залишалася 17-річна дочка від першого шлюбу Аліче. Вона працювала в компанії з продажу комерційного транспорту, захоплювалася історією, мистецтвом, брала участь в місцевих кампаніях з допомоги навколишньому середовищу.

Друзі Олени не можуть повірити у те, що сталося і залишають про неї теплі спогади на її сторінці у «Фейсбуці». В наступні години карабінери опитають родичів і друзі загиблої та заарештованого для висунення остаточних звинувачень та версії скоєного злочину.

Олена стала 54 жінкою, яку убили в Італії з початку року. Тільки цього місяця від рук колишніх коханців та чоловіків в Італії загинули 4 жінки. Українки також не вперше, на жаль, стають жертвами таких випадків. Італійське міністерство охорони здоров’я щодня бореться з домашнім насильством над жінками, яке часто має фатальні наслідки: проводить інформаційну кампанію, активує номери підтримки жертвам.

МЗС обмежило надання консульських послуг: У "Слузі народу" виступили з заявою

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:23

Дії Міністерства закордонних справ щодо призупинення надання консульських послуг чоловікам призовного віку за кордоном є надзвичайним заходом, поки закон про мобілізацію не набрав чинності. Адже можуть виникати кризові ситуації, зокрема, в оновленні до...

Життя повністю змінилось: Пара під час ремонту в кухні знайшла схований скарб на кругленьку суму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:55

Пара була приголомшена, коли під час ремонту будинку розкопала бетонну підлогу в кухні й знайшла захований скарб вартістю 60 000 фунтів стерлінгів (майже три млн гривень). Про це пише Mirror, передають Патріоти України. Роберт та Беккі Фукси розкопувал...