"Викликали вертушки, вони відмовили нах**": Окупант поскаржився, що командування кинуло загарбників на вірну смерть в Україні (перехоплення)

Російські окупанти під натиском Збройних сил України відступають і зазнають значних втрат. Із деяких рот загарбників залишилося всього кілька десятків особового складу. Про це свідчить нове аудіоперехоплення Головного управління розвідки Міністерства оборони України. Зокрема, окупант розповів, як із роти, у якій був його племінник, після обстрілу вижило тільки 26 осіб, передають Патріоти України.

"Ми вчора тільки з передку вийшли. У мене племінник був у якомусь 141-му чи подібному взводі або роті. Ось їхню роту в…бали нах…й. Там 26 осіб живих залишилося. Я теж там був. Нас там теж роз…бали п…здець", – розповів він.

Загарбник додав, що коли вони намагалися відходити, їх не підтримували інші окупанти. "Ми почали вночі йти, з цього кільця їб…ного, ні арта наша, взагалі ніхто нас с…ка не підтримував. Із трьох полків 25 осіб у полі живих лишилося. Викликали вертушки, щоб прикрили, вони відмовили нах…й, поранених витягували під таким обстрілом", – розповів він.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...