Викликав на розмову у безлюдному місці: В Індії чоловік відрубав руку коханій, яка зібралася заміж за іншого

В Індії молодий чоловік посварився із коханою через те, що її вирішили видати заміж за іншого, і відрубав їй руку, передають Патріоти України.

25-річний Ринку з округу Уннао штату Уттар-Прадеш кілька місяців зустрічався із дівчиною. Попри це, сім'я індіанки зібралася видати її заміж за іншого та почала приготування до весілля. Церемонію призначили на 19 квітня.

Дізнавшись про це, Ринку викликав кохану на розмову у безлюдному місці. Молодий чоловік почав умовляти її відмовитись від знайденого батьками нареченого. Дівчина не захотіла йти проти сім'ї, і пара сильно посварилася. Після кількох спроб переконати кохану розірвати заручини Ринку дістав гостро заточену садову кельму і відрубав їй кисть, після чого втік.

Постраждалу терміново доправили до місцевої лікарні, а звідти перевезли до столиці штату – міста Лакхнау. Брат дівчини одразу ж подав заяву до поліції. За кілька годин Ринку вдалося затримати. Яке покарання йому може загрожувати, не повідомляється.

Влаштували провокацію: Хакери зламали супутниковий ефір низки українських каналів і запустили показ параду в Москві

четвер, 9 травень 2024, 16:45

Росіяни зламали супутниковий ефір каналів груп StarLight Media та «Інтер» і запустили трансляцію параду в Москві на Красній площі. Про це свідчать відео, які почали з’являтися в телеграм-каналах. . Цю ж інформацію підтвердили «Детектору медіа» і в Нац...

Українців наймають на роботу в "Армію відновлення": Гетманцев розповів, як працює програма

четвер, 9 травень 2024, 16:22

Програма "Армія відновлення" залучила понад 120 тисяч осіб для виконання суспільно важливих робіт на оплачуваній основі. Усього подібні роботи організовано у 19 регіонах держави з найбільшим обсягом у Харківській, Донецькій та Київській областях. Про ц...