Викололи очі та переламали лапки: В Ужгороді діти закатували безпритульних кошенят, волонтери розповіли подробиці

В Ужгороді на вулиці Гвардійські двоє дітей, віком 6 та 8 років, замордували кошенят. Про це пише mukachevo.net з посиланням на зоозахисників, передають Патріоти України.

Волонтерка Альона Фрайтик розповіла, що діти вбили кількох тварин із особливою жорстокістю - їм переламали лапки та викололи очі. За її даними, родина, у якій виховуються ці діти є неблагополучною. Батьки малолітніх відмовляється спілкуватись із зоозахисниками. Також жінка побоюється, що діти та дорослі уникнуть відповідальності за знущання над тваринами і це може знову повторитись.

"Бездомних кошенят жорстоко вбили, повиколювавши очі та переламавши лапки. Одне кошеня, що вижило після таких "ігор" теж вже сьогодні померло. Ми не змогли його врятувати. З цієї ситуації думаю можна зробити прості висновки - з такими родинами терміново потрібно проводити соціальну роботу, а інакше притягувати до відповідальності. Бо це ненормально", - повідомила Альона Фрайтик.

Нагадаємо, у поліції повідомили, що через закатованих кошенят відкрили кримінальне провадження за статтею 299 Кримінального кодексу України (Жорстоке поводження над тваринами). Правоохоронці обіцяють з'ясувати усі обставини.

"Не терпіла зухвальства і зайвого пафосу": На фронті загинула військовослужбовиця та журналістка Алла Пушкарчук

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:22

Дівчина пішла на війну ще у 2014-му, залишила світ мистецтва, навчання в університеті Карпенка-Карого і омріяну кар'єру театрознавиці. . За словами Крапивенка, коли Пушкарчук взяли в команду "Тижня", вона зросла від новинаря до повноцінної культурно...

В боях з російськими окупантами загинув головний сержант бригади "Хартія", орденоносець Олександр Ющенко

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:14

Під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Долинське Дніпропетровської області загинув головний сержант 13-ї бригади Національної гвардії України "Хартія" Олександр Ющенко, повідомляє пресслужба бригади. Пряма мова мера: "Штаб-сержа...