Використали ліцензії інших: У Києві виявили обмінники, в яких продавали фальшиві долари (фото)

У Києві викрито протиправну діяльність групи осіб, які продавали фальшиві долари США через обмінні пункти. Про це повідомила столична прокуратура, передають Патріоти України.

За даними слідства, зловмисники облаштували на території столиці фіктивні пункти обміну валют, які незаконно працювали, використовуючи ліцензії інших суб’єктів господарювання.

Один з постраждалих, якому продали фальшиві гроші, звернувся до правоохоронних органів. В межах розпочатого кримінального провадження правоохоронці задокументували факт продажу 1,5 тис. фальшивих американських доларів в одному з пунктів обміну валют. Це були банкноти старого зразка, номіналом 100 доларів США кожна.

Під час обшуків встановлено ще один обмінний пункт, у якому зловмисники також реалізували фальшиві гроші. В приміщенні вилучили готівку в іноземній та вітчизняній валюті та техніку на загальну суму понад 2 млн грн. На даний час встановлюються усі особи, які причетні до здійснення незаконної діяльності.

Молочка перетворюється для більшості українців на розкіш: Експерти прогнозують подальше зростання цін

субота, 27 липень 2024, 19:00

У червні зростання цін на продукти прискорилося і стало найбільшим з початку 2024 року, нагадують Патріоти України. Восени ще подорожчають п’ять категорій продуктів, серед них і молоко. . Скільки зараз коштує молоко в Україні та чому ціна на нього зро...

Музичний фестиваль "Рандеву" в Юр Малі: Вєрка Сердючка зі сцени звернулася до Алли Пугачової (відео)

субота, 27 липень 2024, 18:00

26 липня, стартував щорічний музичний фестиваль "Рандеву" в Юрмалі, який організувала латвійська співачка Лайма Вайкуле. Не секрет, що на захід вона запросила і українських виконавців, зокрема, Настю Каменських, Макса Барських, ALEKSEEV та Вєрку Сердюч...