Використав усю обойму: У Києві застілля закінчилося стріляниною із кровопролиттям (відео)

Правоохоронцям вдалося затримати стрілка, проте він свою вину не визнає, стверджуючи, що стріляв не він.

Посеред вулиці у столиці влаштували стрілянину. Фото: Інформатор.

У неділю, 7 липня, в Києві сталася стрілянина. Чоловік після конфлікту зі своїми знайомими почав по них стріляти. В результаті інциденту одна людина отримала вогнепальне поранення ноги. Подія сталася на вул. Василенка, 25 близько 4:50, передають Патріоти України.

За словами очевидців, в одній із квартир за вказаною адресою проходило застілля, яке переросло в конфлікт. Для з'ясування стосунків у двір вийшли троє дівчат, троє хлопців і чоловік. В якийсь момент троє хлопців вирішили висловити чоловікові свої претензії. Йому це не сподобалося, він дістав пістолет і почав безладно стріляти, переважно в повітря. Спустошивши одну обойму, стрілок перезарядив зброю і зробив ще кілька пострілів. У результаті хаотичного вогню постраждав один із хлопців, куля увійшла йому в задню частину ноги, у ділянці коліна.

Після приїзду поліції, більша частина компанії забігла назад у квартиру, а одна із дівчат викинула пістолет у кущі. Правоохоронцям вдалося затримати стрілка, проте він свою вину не визнає, стверджуючи, що стріляв не він. Пораненого хлопця до прибуття "швидкої" відвіз товариш на машині. Поліція проводить розслідування і встановлює всі деталі того, що сталося.

Джерело: Інформатор

"Їхала на концерт у Чорнобай": Анастасія Приходько потрапила в ДТП (фото)

вівторок, 16 квітень 2024, 13:56

Українська співачка Анастасія Приходько потрапила в ДТП, коли їхала на концерт у місто Чорнобай. Про це вона повідомила в сторіс в Instagram, де зізналася, що внаслідок аварії її пошкоджену машину забрали на евакуаторі, передають Патріоти України. «Їха...

Одноклубники українського футболіста ледь не побилися за право виконати пенальті (відео)

вівторок, 16 квітень 2024, 13:44

У матчі 33 туру чемпіонату Англії з футболу лондонський «Челсі», за який виступає українець Михайло Мудрик, приймав у себе вдома «Евертон». Поєдинок завершився з рахунком 6:0 на користь господарів поля, але запам'ятається він курйозним епізодом – лондо...