Викрадали для "слідчих дій": Поліція з Кагарлику вчиняла незаконні дії і щодо неповнолітньої сестри зґвалтованої

Адвокатка зґвалтованої Неллі працівниками поліції в Кагарлику повідомила, що ці ж правоохоронці вчиняли незаконні дії щодо неповнолітньої сестри дівчини - Алли. Про це заявила на брифінгу, 25 червня, адвокатка Олена Сотник, повідомляють Патріоти України.

"У нас є ще один фігурант у цій справі і ми заяву вже подали. Про вчинення злочину відносно малолітньої сестри Нелі, яку звуть Алла. Відносно неї також ці самі підозрювані, за декілька годин до того як почалися події з Нелею, вчиняли незаконні дії як з неповнолітньою", - заявила Сотник.

Вона додала, що фактично вони її викрали і вчиняли слідчі дії без будь-яких підстав. Адвокати заявили, що сільські мешканці бояться поліції, бо вони є там єдиною владою і їм немає до кого звернутись у разі протиправних дій правоохоронців.

Джерело: ТСН.ua

Яке покарання можуть ввести за відмову проходити ВЛК - пояснення

вівторок, 16 квітень 2024, 8:56

Правовий комітет Верховної Ради розглядає два законопроєкти, які передбачають посилити покарання для ухилянтів. Зокрема, за непроходження ВЛК пропонується ввести адміністративну, а також кримінальну відповідальність, передають Патріоти України. Про це ...

Обов'язкова ідентифікація в дії: Хто із пенсіонерів в Україні ризикує залишитися без виплат

вівторок, 16 квітень 2024, 6:52

Оформлення пенсійних виплат є важливим процесом, що вимагає від одержувачів регулярного підтвердження свого статусу. Про це повідомили в Головному управлінні Пенсійного фонду України у Вінницькій області, передають Патріоти України. Як кажуть чиновники...