"Викрадення" дитини в Києві виявилося фейком: Хто насправді забрав дівчинку

Мала дуже не хотіла йти із магазину, тому батькові та матері довелося її затягнути в авто силоміць.

Поліцію потурбували через фейкове викрадення. Ілюстрація: Факти.

Інформація про викрадення серед білого дня в столиці маленької дівчинки виявилася фейком. Чоловік і жінка, які нібито викрали дитину, виявилися батьками цієї дитини, передають Патріоти України.

10 травня чоловік з жінкою вивели дівчинку віком близько 4 років з магазину і силою посадили в чорний позашляховик Mercedes. Свідки повідомили, що дитина кричала і кликала на допомогу. По всьому місту було введено оперативний план «Перехват».
«Інформація про викрадення - фейк. Виявилося, що дівчинка не хотіла йти з магазину, впиралася, плакала. Мамі з татом довелося постаратися, щоб посадити її в машину. Людина, яка побачила цю сцену, вирішила, що дитину викрадають. У підсумку, поліцейські наздогнали ту машину, зупинили і дізналися, в чому справа. На той час дівчинка вже заспокоїлася», - розповів начальник Оболонського райуправління поліції Києва Віталій Биков.



В Ірані репера Томаджу Салехі, який підтримує Україну, засудили до смертної кари

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:40

Влада Ірану, яка раніше засудила до смертної кари українського ведучого, винесла смертний вирок реперу Томаджу Салехі. Покарання виконавець отримав через участь в антиурядових протестах 2022-2023 років. Як пише Reuters, репера визнали винним у "поширен...

Космічний прорив: У NASA для для польотів до інших планет створили революційний двигун на ефекті Холла

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:32

Космічне агентство США шукає партнерів для впровадження своєї технології в космосі.NASA представило абсолютно новий електричний двигун, призначений для невеликих космічних апаратів. Нову рухову систему, субкіловатний двигун на ефекті Холла H71M викорис...