Викинула немовля помирати на смітнику: На Полтавщині знайшли горе-матір, їй загрожує в'язниця

У Глобиному Полтавської області породіллі загрожує до п'яти років ув'язнення за те, що викинула новонароджену дитину у смітник на сміттєзвалищі. Про такий випадок повідомив очільник поліції Київської області Андрій Нєбитов у соцмережі Facebook, передають Патріоти України.

За його словами, правоохоронці встановили особу матері немовля. Нею виявилась 32-річна породілля. Свій вчинок вона не змогла пояснити. Вона має ще четверо неповнолітніх дітей, п'ятого вирішила позбутися, повідомив керівник поліції Київщини. Хлопчика вагою 2,5 кг та зростом 47 см шпиталізували у перинатальний центр.

Поліція повідомила жінці про підозру за фактом спроби навмисного вбивства новонародженої дитини. Відповідно до статті, їй загрожує обмеження або позбавлення волі на термін до п'яти років.

"Яким же інколи буває несправедливим цей світ! Деякі родини роками мріють про немовля. Заради поповнення в сім’ї вдаються до суворих обмежень, лікування і навіть оперативного втручання. А деякі можуть просто викинути свою дитину на смітник, - додав він.

Молочка перетворюється для більшості українців на розкіш: Експерти прогнозують подальше зростання цін

субота, 27 липень 2024, 19:00

У червні зростання цін на продукти прискорилося і стало найбільшим з початку 2024 року, нагадують Патріоти України. Восени ще подорожчають п’ять категорій продуктів, серед них і молоко. . Скільки зараз коштує молоко в Україні та чому ціна на нього зро...

Музичний фестиваль "Рандеву" в Юр Малі: Вєрка Сердючка зі сцени звернулася до Алли Пугачової (відео)

субота, 27 липень 2024, 18:00

26 липня, стартував щорічний музичний фестиваль "Рандеву" в Юрмалі, який організувала латвійська співачка Лайма Вайкуле. Не секрет, що на захід вона запросила і українських виконавців, зокрема, Настю Каменських, Макса Барських, ALEKSEEV та Вєрку Сердюч...