Викинули $25 000 бабусі у смітник: Дивом вдалося повернути

Служба з вивезення сміття допомогла людям і просіяла 6 тонн відходів.

Сім'я з Огайо (США) допомагала своїй бабусі прибирати в будинку і випадково викинула в сміттєвий бак 25 тисяч доларів. На щастя для них, місцева служба з вивезення сміття пішла на зустріч і допомогла повернути гроші, пише Insider, повідомляють Патріоти України.

"Вони вирішили помити холодильник, забрали все з морозильної камери і викинули в бак. А потім бабуся сказала: "Агов, там конверт з 25 000 доларів, не загубіть його"", - розповів начальник місцевої служби з вивезення сміття Гері Капан.

Отримавши терміновий дзвінок від сім'ї, команда Капана знайшла водія сміттєвоза, перш ніж той викинув відходи на звалище. Машину направили до центру утилізації, і працівникам довелося перелопатити цілих 6 тонн сміття. Зрештою конверт із заощадженнями зуміли витягти з купи.

Якби водія не перехопили до того, як він прибув на звалище, сім'я втратила б велику суму. Капан пояснив, що після вивантаження сміття бульдозери вирівнюють його, і одразу засипають купами інших відходів.

"Якщо готівка потрапляє на звалище, її більше не знайти", - сказав він.

Падала, але вставала: 98-річна українка самотужки втекла з окупованої території (відео)

понеділок, 29 квітень 2024, 19:30

98-річна жінка пішки вийшла з окупованої частини Очеретиного. Поліцейські із загону «Білі янголи» спільно з військовими доставили її в пункт допомоги. Про це розповіли у Головному управлінні Нацполіції в Донецькій області, передають Патріоти України. Л...

Новий закон щодо мобілізації в Україні: Чи заберуть житло та авто через неявку до ТЦК

понеділок, 29 квітень 2024, 18:58

Напередодні набуття чинності нового закону, де йдеться про мобілізацію по-новому, серед юристів розпочались дискусії про те, чи стане, наприклад, несплачений штраф приводом для арешту та подальшого продажу з аукціону майна ухилянта, передають Патріоти ...