Вилетіли вікна, повалив чорний дим: У Росії прогримів потужний вибух у багатоповерхівці (відео)

У Чертаново на півдні Москви (Росія) в житловому дев'ятиповерховому будинку вибухнув побутовий газ. У результаті НП загинула одна людина. Від потужного сплеску в одній з квартир вибило вікна, повідомляє ТАСС), передають Патріоти України.

"У квартирі будинку 7, корпус 3 по Дорожній вулиці трапився вибух. Врятовано одну людину. Вибиті вікна на четвертому і п'ятому поверхах", – сказав співрозмовник агентства.

У столичному главку МНС РФ повідомили, що пожежники ліквідували відкрите горіння. "Завдяки оперативному прибуттю і злагодженій грамотній роботі о 12:45 мск загоряння було локалізовано і о 12:54 мск відкрите горіння було ліквідовано. Площа пожежі склала 30 кв. м", – відзначили в МНС. Як уточнили в екстрених службах, усього врятовано вісім осіб.

На Київщині 5 підлітків "запросили в гості" та зґвалтували малолітню дівчинку

субота, 20 квітень 2024, 18:15

У Київській області судили 5 підлітків через групове зґвалтування малолітньої дівчини. Серед підозрюваних - дорослий хлопець, студентка 1 курсу училища, яка має на утриманні дитину, учень 9 класу та дві учениці 8 і 9 класів. Про це йдеться у вироку Вас...

"Це сигнал, що надурили": Військовий-нардеп розніс позицію влади щодо демобілізації в Україні

субота, 20 квітень 2024, 17:30

Відсутність закону про демобілізацію демотивує українських військовослужбовців. Якщо влада встановить бодай якісь, але чіткі терміни для демобілізації, то це навпаки спрацює в плюс та додасть бойової наснаги Збройним силам України. Про це телеканалу "Е...