Вилетів із кубка України: "Шахтар" сенсаційно програв першоліговій команді

У чвертьфіналі Кубка України з футболу донецький «Шахтар» сенсаційно програв «Агробізнесу» з Волочиська Хмельницької області, повідомляють Патріоти України.

Основний час матчу завершився з рахунком 0:0. На 52-й хвилині Алан Патрік не реалізував пенальті «Шахтаря», а за декілька хвилин арбітр зустрічі зафіксував офсайд, коли забивав «Агробізнес».

У додатковий час, на 96-й хвилині, «Агробізнес» забив переможний м'яч. Автор голу – 30-річний Богдан Семенець. На 109-й хвилині «Шахтар» залишився у меншості: другу жовту картку отримав Давид Хочолава.

Також сьогодні до півфіналу пройшли «Динамо» Київ, «Олександрія», «Агробізнес» та «Зоря». Півфінальні пари визначить жеребкування 4 березня. Фінал Кубка України має відбутися в Тернополі 12 травня 2021 року.

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...