Виляв задом та притупував: Скандальний Панін танцював у Берліні на тлі Рейхстагу (відео)

Підписники запідозрили актора у вживанні наркотиків.

Актор Олексій Панін здивував мережу черговим відео, танцюючи в Берліні

Скандальний російський актор Олексій Панін здивував підписників відео, на якому станцював на фоні Рейхстагу в Берліні. Він заліз на кам'яну тумбу і влаштував танці під відому пісню "Смуглянка" з фільму "В бій ідуть тільки "старики". Відповідне відео він опублікував на своїй сторінці в Instagram, передають Патріоти України.

Так, на відео актор виляє стегнами та притупує. Далі заграла пісня з військового фільму. Підписники Паніна здивувалися подібному вчинку актора і стали активно коментувати відео.

"Так, артист в минулому Ви були дуже хороший. Шкода, більше не знімаєтеся. Кадр з фільму ввів в смуток і спогади", "Дно", "Знову накурився", – пишуть користувачі в мережі.

"У його країні триває війна": Ф'юрі не визнав поразку від Усика та заговорив про реванш

неділя, 19 травень 2024, 10:56

Британський боксер Тайсон Ф'юрі прокоментував поразку від українця Олександра Усика у поєдинку за звання абсолютного чемпіона світу в надважкій вазі. "Циганський король" не погодився з суддями, які роздільним рішенням зафіксували перемогу Усика. За йог...

Американський університет присвоїв коту за "видатні заслуги" докторський ступінь

неділя, 19 травень 2024, 10:00

Університет Вермонта присвоїв почесний ступінь "доктора" коту Максу, якого так люблять студенти. Про це у суботу, 18 травня, повідомляє видання Нuffpost. . Вказуэться, що кіт отримав ступінь за "полювання на мишей та популярність серед студентів". . ...