"Виловлюєте як собак": В Одесі жінка у маршрутці криками захищала чоловіка від повістки (відео)

У мережі користувачі поширили відео, на якому людина у військовій формі зайшла до маршрутки та спілкується з чоловіком (пасажиром). Військовий, який ймовірно є представником військкомату, жестом дає зрозуміти, що пасажирові треба вийти з автобуса та при цьому каже, що він, пасажир, затримує інших пасажирів, передають Патріоти України.

На відео чутно голос жінки-пасажирки, яка обурено звертається до військового: "Ти подивись на нього. Ви повинні до військкомату викликати, а не виловлювати по під’їздах як собак".

В той же час, чоловік-пасажир, до якого підійшов військовий, каже: "Мені треба їхати на роботу, треба начальнику сказати. Я даю тобі дозвіл переписати тут мої дані". При цьому він тримає в руках документ.

В розмову знов втрутилась жінка, яка, звертаючись до військового, сказала: "Військкомат повинен дати йому повістку, а не ви. В автобусі виловлюєте як собак". Відео закінчується тим, що військовий йде на вихід.

Керівниця Об'єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк в коментарі для ТСН.ua підтвердила, що в регіоні триває оповіщення військовозобов’язаних. "Рядова ситуація, звичайна робота. Ніякого порушення законодавства не було. Триває робота з оповіщення, в тому числі – в транспортних засобах ", - повідомила нам Наталія Гуменюк.

Молочка перетворюється для більшості українців на розкіш: Експерти прогнозують подальше зростання цін

субота, 27 липень 2024, 19:00

У червні зростання цін на продукти прискорилося і стало найбільшим з початку 2024 року, нагадують Патріоти України. Восени ще подорожчають п’ять категорій продуктів, серед них і молоко. . Скільки зараз коштує молоко в Україні та чому ціна на нього зро...

Музичний фестиваль "Рандеву" в Юр Малі: Вєрка Сердючка зі сцени звернулася до Алли Пугачової (відео)

субота, 27 липень 2024, 18:00

26 липня, стартував щорічний музичний фестиваль "Рандеву" в Юрмалі, який організувала латвійська співачка Лайма Вайкуле. Не секрет, що на захід вона запросила і українських виконавців, зокрема, Настю Каменських, Макса Барських, ALEKSEEV та Вєрку Сердюч...