Вилита королева Єлизавета! Качка прославилася в інтернеті через свій незвичний вигляд (фото)

Фото цієї пекінської качки публікували в журналах, на обкладинках британських таблоїдів та в рекламі.

Пекінська качка з Пенсільванії стала справжньою зіркою мереж. Її голову прикрашає корона з пір'я, що надає пташці благородного вигляду. Холі Мід з Пенсильванії тримає багато качок. Вона не розводить птахів для яєць чи пір'я. Усі качки тут – домашні улюбленці, інформують Патріоти України.

Одна із качок приваблює особливо багато уваги. Її звуть Гертруда, і це той випадок, коли ім'я цілком відповідає зовнішності.

У Гертруди на голові сформувалася своєрідна корона з пір'я. Вона нагадує перуку, які в давнину носили благородні дами й кавалери.

Через оригінальну зачіску Гертруду порівнювали з королевою Єлизаветою, Джорджем Вашингтоном, Альбертом Ейнштейном. Фото цієї пекінської качки публікували в журналах, на обкладинках британських таблоїдів та в рекламі.

Незвична качка живе в домі й носить підгузки. А ще пташка працює твариною емоційної підтримки: разом із власницею часто відвідує будинки престарілих та закриті заклади.

З погляду зрозуміло, що він думає про тих нелюдів: Песик дивом вижив після удару по Дергачах під Харковом (фото)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:52

“Після сьогоднішнього російського “прильоту” по місту Дергачі дивом вижив пес Річард. Авіабомба влучила зовсім поруч. Тваринка не хотіла ні їсти, ні пити. З одного його погляду стане зрозуміло, що він думає про тих нелюдів”, – написав Василенко. В очах...

Одна - колишня дружина, друга - нібито законна: Працівницю РАГСу звинувачують у фіктивному шлюбі зі зниклим безвісти бійцем, але є цікавий нюанс

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:30

Три тижні тому ТСН розповідала про одну з судових справ - дві жінки стверджують, що мають право на виплати бійця, який зник безвісти на Донеччині. Одна - колишня дружина, друга - нібито законна. Початок цієї історії такий - військовослужбовець зникає б...