Вимагає розслідування та грошової компенсації: Звільнений через скандал у ресторані підполковник поліції подав до суду

Екс-підполковник поліції Віталій Манасян подав до суду на Департамент стратегічних розслідувань Національної поліції України і вимагає визнати наказ про звільнення протиправним. Про це повідомляє Слідство.Інфо, передають Патріоти України.

Згідно з даними із судового реєстру, Манасян звернувся до Київського окружного адміністративного суду з позовом до Департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції України, у якому просить суд визнати протиправним і скасувати наказ департаменту поліції про звільнення та вимагає поновити його на посаді, яку він обіймав до цього.

У своїй заяві він вимагає від Департаменту стратегічних розслідувань Нацполіції стягнути на його користь середній заробіток за час вимушеного прогулу. У коментарі Слідству.Інфо, Манасян повідомив, що на своє представництво в суді він видав довіреність адвокату. «Я свою позицію виклав адвокату, не хочу туди навіть близько підходити. Дасть Бог, без мене це все пройде, мені не хочеться в це занурюватися. Насправді це дуже неприємно», — підкреслив Манасян.

На запитання про очікування від суду, Манасян зазначив, що його основна мета — відновити своє ім'я. «Мене звільнили незаконно. Чи хочу я там працювати? Ні. Але відновити своє ім'я, що я не негідник, який там хамив, грубіянив… Я не збираюся виправдовуватися, я все зроблю за законом. Усі отримають заслужене покарання», — додав екс-поліцейський.

21 квітня 2024 року у столичному ресторані співробітник Департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції та підприємець Максим Шкіль не поділили столик у ресторані. Зазначалося, що причиною конфлікту стало помилкове подвійне бронювання одного столика.

За його словами, правоохоронець Манасян реагував на зауваження працівників закладу погрозами та лайкою, а також погрожував бізнесмену. Через кілька годин після повідомлення Шкіля, Манасяна звільнили.

Частина українців мають можливість вийти на пенсію у 55 років: Хто саме та за яких умов

вівторок, 17 вересень 2024, 0:00

Українські жінки можуть вийти на пенсію в 55 років за наявності 30 років страхового стажу або роботи в шкідливих умовах. Також передбачені перехідні положення для жінок, народжених до квітня 1961 року, які можуть вийти на пенсію раніше 60 років, переда...

Маск анонсував висадку перших астронавтів на Марс уже 2028 року. Експерти оцінили амбітну заяву

понеділок, 16 вересень 2024, 23:29

Керівник американської компанії SpaceX, мільярдер та винахідник Ілон Маск уже багато років марить ідеєю про колонізацію Марса, де начебто збирається навіть особисто провести залишок свого життя. Амбітний підприємець анонсував висадку людей на Червону п...