Вимагає звільнити зовсім! Адвокат Зайцевої пішла в "атаку" в суді з несподіваною заявою (фото)

Адвокат фігурантки смертельного ДТП в Харкові Олени Зайцевої Юлія Плетньова вважає, що вина її підзахисної в жахливій трагедії значно завищена. Таку заяву вона зробила 14 серпня під час розгляду апеляції захисту на вирок суду, повідомляють Патріоти України.

На думку Плетньової, Зайцева не знімає з себе провини, але її вина в тому, що вона перевищила швидкість руху. Адвокат вважає, що головним винуватцем аварії є другий фігурант справи - Геннадій Дронов, автомобіль якого протаранив автомобіль Зайцевої.

Адвокат в суді підкреслила, що вина Зайцевої значно менше провини Дронова, що впливає на суми відшкодування шкоди потерпілим, яке, на думку суду, повинна бути не солідарною, а часткової.

Виходячи з усього цього, захист попросив суд пом'якшити покарання Зайцевої до 5 років позбавлення волі і звільнити від основного покарання, встановивши випробувальний термін. Також Плетньова вважає, що Дронов повинен покрити 70% компенсацій сім'ям загиблих і постраждалих. Зайцева погодилася з думкою свого адвоката.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...