Вимагали у батька 2 мільйони євро: У Львові викрали 19-річну дівчину (фото)

У Львові поліцейські затримали групу зловмисників, яких підозрюють у викраденні людини та вимаганні 2 мільйонів євро. Про це повідомляють у поліції Львівської області, передають Патріоти України.

14 жовтня житель Червонограда повідомив в поліцію, що зловмисники викрали його 19-річну доньку у Львові. Вони вимагали за її звільнення два мільйони євро. Викрадачі погрожували батькові, що він більше ніколи не побачить свою доньку, якщо не передасть їм вказану суму.

Правоохоронці встановили, що її утримують у квартирі одного з будинків на вулиці Городоцькій у Львові. Трьох викрадачів затримали. Ними виявилися мешканці Червонограда, невдовзі суд обере їм запобіжні заходи.

Звільнена дівчина жива та неушкоджена - з нею працює психолог.Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 146 (Незаконне позбавлення волі або викрадення людини) Кримінального кодексу України та ч. 2 ст. 189 (Вимагання) Кримінального кодексу України.фото Нацполіція Максимальне покарання, передбачене санкціями статей - позбавлення волі на строк до десяти років.

"Є просто люди, які втекли": У Зеленського пояснили посилення роботи консульств за кордоном

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:59

Не існує ніякого "Варшавського майдану", а просто є люди, які втекли з країни, що воює, а тепер намагаються протестними акціями "відстоювати свої права", забувши про свої обов'язки. Про це заявив радник очільника ОП Михайло Подоляк, пише "24 Канал", пе...

В Україні штрафи за порушення правил військового обліку мають намір підвищити в рази: Чого чекати

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:55

В Україні статтями 210 та 210-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення (КУпАП) передбачено відповідальність за порушення призовниками, військовозобов'язаними, резервістами правил військового обліку (зокрема за те, що не став вчасно на облік...