Вимагали віддати гроші: Репера, який прикидався мільярдером, замучили до смерті грабіжники (фото, відео)

За словами матері Давида Мота Філомени, його викрали посеред ночі.

Португальський репер Давид Мота, відомий також під псевдонімом Mota Jr, знайдений мертвим в лісі. Як пише видання The Sun, він пропав більше двох місяців тому, повідомляють Патріоти України.

За словами матері Давида Філомени, його викрали посеред ночі. Спочатку по телефону подзвонила дівчина, яка попросила дозволу увійти в будинок, але замість неї увірвалися двоє озброєних чоловіків, які відвезли репера з собою.

Як вважає поліція, 28-річного Давида бандити піддали тортурам, вимагаючи віддати гроші, яких у нього насправді не було. Як пише The Sun, Мота намагався зобразити багатія, викладаючи в соцмережах знімки з коштовностями, грошима і дорогими машинами. У своїх музичних відеокліпах він часто також розповідав про те, як живеться мільярдерам. Хоча насправді його фінансовий стан був дуже далеким від настільки благополучного.

Проте злочинці, по всій видимості, прийняли його хвастощі за чисту монету і вимагали розкрити їм схованки, де він тримає свої багатства. Нічого не добившись, вони вбили Давида. А потім, забравши його ключі, проникли в будинок сім'ї Мота і пограбували його - хоча і неї знайшли того, на що розраховували. Найбільш відомою композицією Mota Jr став хіт Ca Bu Fla Ma Nau, який він записав разом зі своїм приятелем Пірукой. Відео набрало більше 21 мільйона переглядів на YouTube.

Новий скандал: На Закарпатті жінки напали на військових (відео)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 19:14

19 квітня на Закарпатті стався черговий конфлікт між місцевими жителями та представниками Територіального центру комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП). Про ситуацію розповіли у Закарпатському обласному ТЦК, передають Патріоти України. Там ...

В Україні змінюються умови військового обліку: Що тепер чекає на чоловіків

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:56

В Україні відбудуться зміни в умовах військового обліку завдяки новому закону про мобілізацію. Зокрема, чоловіки повинні будуть уточнити свої військово-облікові дані без очікування повістки. Крім того, запрацював єдиний реєстр "Оберіг" - там міститься ...