Вимагали зізнатися, де ховає гроші: Бізнесмена на Львівщині закатували до смерті, його дружина вижила дивом (відео)

Троє невідомих закатували 63-річного мешканця села Брюховичі на Львівщині до смерті. Його дружині вдалось вижити. Про це йдеться у сюжеті ТСН, передають Патріоти України.

За попередньою інформацією, невідомі перелізли через паркан близько 22:00 і застали на подвір’ї 53-річну дружину, яка вийшла набрати води зі свердловини.

Жінку нападники побили та покинули в альтанці. Зловмисники зайшли до будинку через відкриті двері, зв’язали й катували підручними предметами, вимагаючи зізнатися, де той ховає гроші.

Самій дружині загиблого вдалось вивільнитися за три години. Побачивши тіло мертвого, вона зателефонувала доньці, а та – вже в поліцію.

За даними поліції, загиблим виявився 63-річний Мечислав Жеребецький – місцевий бізнесмен, який займався продажем земельних ділянок і будівництвом.

Чи вкрали щось нападники – у поліції наразі не кажуть, посилаючись на слідчі дії. Потерпілу допитують у місцевому відділенні.

А ви це знали? Українцям розповіли, як довго потрібно зберігати паперові платіжки за електрику

вівторок, 23 квітень 2024, 11:22

Не виключено, що невдовзі українцям платіжки за комунальні послуги будуть надходити лише в електронному варіанті, передають Патріоти України. Те, що паперові документи потрібно зберігати протягом трьох років, у компанії YASNO назвали «міфом», відзначи...

Оце так: На Одещині прикордонник втік до Молдови у той час, коли його брат воює на фронті

вівторок, 23 квітень 2024, 10:27

На Одещині прикордонник під час патрулювання вирішив втекти до Молдови у той час, коли його брат боронить Україну на фронті. Про це повідомили у соцмережах, передають Патріоти України. Інцидент нібито трапився у селі Серпневе колишнього Тарутинського ...