Вимагатимуть утримання під вартою: Суд по екс-міністру Кожарі пройде без преси

Судом прийнято рішення про онлайн-трансляцію судового засідання.
Леонід Кожара. Фото: РБК.

Засідання Шевченківського райсуду щодо обрання запобіжного заходу екс-главі МЗС України Леоніду Кожарі, якого підозрюють у вбивстві колишнього керівника телеканалу "Інтер" Сергія Старицького, буде закритим через епідемію коронавіруса. Про це повідомила начальник Управління інформації і забезпечення комунікаційної діяльності Секретаріату Вищої ради правосуддя Оксана Лисенко в Facebook, передають Патріоти України.

"Шевченківський районний суд міста Києва і прес-центр судової влади України звертається з наполегливим проханням до ЗМІ утриматися від відвідин будівлі суду і повідомляємо, що з метою дотримання карантинних заходів та недопущення скупчення людей в залі судового засідання будуть присутні лише учасники судового процесу", - написала Лисенко.
Вона повідомила, що 26 березня на розгляд до Шевченківського районного суду надійшло клопотання слідчого управління Головного управління Національної поліції в Київській області про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою відносно Леоніда Олександровича Кожари. "Судом прийнято рішення про онлайн-трансляцію судового засідання", - зазначила вона. Про час проведення трансляції буде повідомлено додатково.

ДТП за участі голови райдержадміністраці в Броварах: У поліції розповіли подробиці (фото, відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:44

Голова райдержадміністрації Броварів Володимир Майбоженко влаштував ДТП на пішохідному переході під Києвом. Попередньо відомо, що посадовець районної військової адміністрації не зупинився на забороняючий сигнал світлофору та скоїв наїзд на пішоходів. ...

Молитовний сніданок в Ужгороді завершився скандалом

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:17

26 квітня в Ужгороді відбувся молитовний сніданок з представниками різних релігійних конфесій, органів державної влади, військовим та громадськими діячами. Не оминули організатори заходу і представників Московської церкви. Це й стало причиною скандалу,...