Вимагав 30 тис. доларів за оренду озера: У Києві затримали адвоката, який обіцяв "вплинути на потрібних людей" (фото)

У Києві адвокат зі спільником вимагали від підприємця 30 тисяч доларів США за оренду озера. Їх викрили та вже повідомили про підозру. Про це повідомляє Офіс Генерального прокурора, передають Патріоти України.

За даними слідства, підозрювані вимагали від фізичної особи-підприємця 30 тис доларів США. За цю суму вони обіцяли "вплинути на службових осіб" однієї із сільських рад з метою виділення в оренду озера на території Бучанського району.

Підозрюваних затримано у порядку ст. 208 КПК України просто на гарячому під час отримання неправомірної вигоди. Їх звинувачують за статтею про зловживання впливом (ч. 2 ст. 28 ч. 3 ст. 369-2 КК України). До суду скеровані клопотання про обрання їм запобіжних заходів.



В Україні можуть тимчасово скасувати відключення, а потім повернути найжорсткіший варіант графіків: Озвучено прогноз

субота, 27 липень 2024, 22:30

В Україні в серпні-жовтні значно скоротиться кількість відключень електроенергії. Однак вже взимку ситуація значно погіршиться: може повторитись сценарій липня, коли через спеку відключення тривали по 7 годин поспіль. Про це йдеться в публікації виданн...

Особлива "схема": На Тернопільщині чиновниця міськради брала хабарі сертифікатами відомого парфумерного магазину

субота, 27 липень 2024, 22:15

Чиновниця з Кременця отримувала хабарі у вигляді сертифікатів мережі косметики та парфумерії Brocard та на відпочинок у готелі. Депутатка міської ради спільно із заступником голови Кременця, старостою однієї з громад та директора комунального підприємс...