Вимоги мав дуже скромні: На Закарпатті чоловік взяв у заручники продавчиню магазину (фото)

На Закарпатті поліція затримала зловмисника, який зі зброєю увірвався до магазину. Про це повідомляє поліція Закарпатської області, передають Патріоти України.

Як зазначають правоохоронці, 14 квітня близько 17:30 до поліції надійшло повідомлення від 31-річної жительки міста Чоп, яка працює у місцевому магазині. Жінка заявила, що стала заручницею невідомого чоловіка, який увірвався до магазину з пістолетом та вимагає безкоштовно надати йому випивку.

Слідчі вилучили у підозрюваного пістолет, яким він погрожував потерпілій. На щастя, жінка не постраждала.

Фігуранта затримали у порядку статті 208 КПК України та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Його дії в поліції кваліфікували за ч. 4 ст. 187 Кримінального кодексу України, тобто розбій, вчинений в умовах воєнного стану.

За скоєне чоловіку загрожує до 15 років ув’язнення з конфіскацією майна. Слідство триває.

"Порочне коло": Вчені розповіли, чому люди ненавидять одне одного

четвер, 16 травень 2024, 9:47

Багато хто з нас коли-небудь висловлював комусь сильну неприязнь або навіть говорив: "Я тебе ненавиджу". Хоча слово "ненавиджу" часто трапляється у звичайній розмові, наприклад, "ненавиджу броколі", насправді ми висловлюємо найрізноманітніші почуття - ...

Підзабута трагедія українського народу: СРСР затопив понад 230 сіл під час утворення шести водосховищ на Дніпрі (дослідження)

четвер, 16 травень 2024, 9:46

Компенсація за втрачене житло та господарство, як водиться, часто-густо була символічною. Затоплені села зазвичай лежали під крутим правим берегом Дніпра, часто в ярах із проточною водою та унікальним мікрокліматом . СРСР під час будівництва шести вод...