Вимоги посилюють: У МОЗ розповіли, чи штрафуватимуть невакцинованих українців

У Міністерстві охорони здоров'я спростували інформацію про штрафи для невакцинованих українців, яка стала вірусною в соцмережах, передають Патріоти України.

"У Міністерстві підкреслюють, що в Україні немає окремих штрафів для людей, які не були вакциновані від коронавірусу", - йдеться на сайті МОЗ.

Однак у відомстві підкреслили, що є штрафи за порушення карантинних обмежень. Зокрема, мова йде про носіння захисних масок і умови перевезень в "червоних" областях.

Крім того, у відомстві нагадали про низку професій з обов'язковою вакцинацією проти COVID-19. Відповідний указ почав діяти з 8 листопада.

У ньому йдеться про те, що працівників, які відмовляються від вакцинації, можуть відсторонити від роботи без виплати заробітної плати. Але при цьому, про штраф для таких працівників не йдеться.

Боротьба тривала 10 днів: Легендарний боксер-чемпіон помер після нападу епілепсії за кермом

п’ятниця, 19 квітень 2024, 8:22

Колишній чемпіон Великобританії та Європейського союзу з боксу Віллі Лімонд помер у віці 45 років, повідомив його син у соціальних мережах. З Лімондом, який виграв 42 зі своїх 48 боїв на професійному рингу з 1999 по 2023 рік, 6 квітня стався епілептичн...

У липні Україну накриють зливи та град: Синоптикиня дала довгостроковий прогноз і попередила про "сюрпризи"

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:47

Наприкінці квітня в Україні буде похолодання, можуть навіть вдарити заморозки вночі, а на початку червня пройдуть сильні дощі зі шквалами. Однак, за прогнозами погоди від наших фахівців, літо в Україні буде на 1-2 градуси теплішим за норму, і вже в дру...