Винахідник створив велосипед з квадратними колесами, що здатний їздити (відео)

Автор YouTube-каналу The Q вирішив винайти велосипед. Взагалі ідея не нова, винахідники вже придумали кілька моделей з квадратними і навіть трикутними колесами. Але цього разу вийшла цілком робоча модель. За бажання, виявляється, і справді можна кататися на квадратних колесах.

Принцип дії схожий на танкові гусениці. Самі собою колеса не котяться. Вони є зварною конструкцією, поверх якої натягнуті велосипедні ланцюги з покриттям з гумових шин. Педальний привід рухає не колесо, а протектор на ланцюгах.

Такий велосипед їздить будь-якою дорогою, на ньому можна повертати. Але навряд чи він замінить традиційний велосипед з круглими колесами, адже подолати на ньому висоту навіть у пару сантиметрів дуже проблематично.

Страшна трагедія: Під час стрибків із парашутом на Одещині загинув 19-річний курсант

середа, 15 травень 2024, 15:55

Працівники ДБР розпочали досудове розслідування за фактом загибелі курсанта Одеської військової академії під час навчально-тренувальних стрибків з парашутом. Деталі: Трагедія сталася 14 травня 2024 року на базі одного з українських аеродромів. Тренувал...

Мобілізація в Україні буде йти по-новому: Ухилянтів попередили про найжорсткіше покарання

середа, 15 травень 2024, 15:45

На вихідних, 18 травня, набуває чинності новий закон про мобілізацію. Напередодні у Верховній Раді повідомили, що військовозобов’язані, які отримали по декілька штрафів та не з’явились до ТЦК, можуть бути притягнені до кримінальної відповідальності. По...