Винна не каналізація: У центрі Харкова утворилося провалля (фото)

1

Пошкоджень на підземних комунікаціях не виявили, зазначають Патріоти України.

Як повідомили у комунальному підприємстві "Харківські теплові мережі", внаслідок сильних дощів утворилося провалля на перехресті вулиці Сумської та Театральної площі. Ця ділянка й раніше завдала клопоту комунальникам, але вони кажуть, що свого часу полагодили її як слід.

"Торік на цьому місці замінили дефектну ділянку тепломагістралі. Під асфальтування траншею засипали піском та щебенем, як і належить, згідно нормативам. Але сильна злива вимила пісок, внаслідок чого під асфальтом утворилася порожнина", — пояснили у КП.

Надвечір п’ятниці комунальники трамбували пісок, засипали щебенем і розповіли, що планують асфальтувати пошкоджене покриття.

Це ще не кінець! Кліматологиня попередила українців про нові бурі з пилом із Сахари

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:45

Пил із Сахари, що долітає до України, рідкісне явище, але воно підпорядковується атмосферній циркуляції. Влітку українцям варто очікувати його повернення. Про це в ефірі телемарафону заявила кліматологиня, фахівчиня в галузі зміни клімату та довгострок...

МЗС обмежило надання консульських послуг: У "Слузі народу" виступили з заявою

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:23

Дії Міністерства закордонних справ щодо призупинення надання консульських послуг чоловікам призовного віку за кордоном є надзвичайним заходом, поки закон про мобілізацію не набрав чинності. Адже можуть виникати кризові ситуації, зокрема, в оновленні до...