Винна небезпечна секта: У Херсоні хлопець перерізав собі горло бензопилою

Чоловік наклав на себе руки прямо на очах у літніх батьків.

Чоловік відрізав собі голову на очах у батьків. Фото: ТСН.

10 червня в Херсоні 30-річний містянин вирішив відрізати собі голову електропилкою. Про це повідомляє видання "Херсонці", передають Патріоти України.

Так, чоловік гострим ріжучим диском демонстративно полоснув себе по шиї, перерізавши всі основні судини. Він умить стік кров'ю і помер ще до прибуття машини з бригадою швидкої допомоги. Чоловік наклав на себе руки прямо на очах у літніх батьків.

У Корабельному (Комсомольському) відділенні Національної поліції Херсона кажуть, що до Єдиного реєстру досудових розслідувань вже внесено інформацію за статтею 115 КК України. Обставини того, що сталося, ще будуть перевіряти, однак у правоохоронців вже немає сумнівів, що це було саме самогубство, а не навмисне вбивство.

А ось версію про можливе доведення до самогубства ще будуть вивчати. За словами знайомих, хлопця втягнули в якусь секту з ознаками тоталітарного управління, і в останні місяці свого життя у нього виявлялися явні ознаки психічного розладу.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...