Винна погода? Біля кордону з Білоруссю на Волині здетонували міни на дорозі, є постраждалий

У Волинській області через детонацію мін відбулося руйнування дорожнього покриття, також водій вантажівки отримав травми. Про це повідомив місцевий телеграм-канал "Типове Ратне".

Що відомо про інцидент

"На трасі М19 між Доманово і Гірники відбулась детонація мін. Серйозно пошкодило дорогу, постраждав водій фури", - йдеться у повідомленні. Проїзд між селами Гірники-Доманове, що на Ратнівщині, наразі неможливий.

На місці працюють відповідні служби

За інформацією Район.Ратне, подія трапилася 20 травня через ймовірне влучання блискавки. Наразі проводиться перевірка та відповідні органи з'ясовують усі обставини події. Для водіїв організували об’їзд, також їх закликають бути обачними та дотримуватися тимчасово встановлених дорожніх знаків.

Справжні "улюблені": Кого з українських публічних осіб найчастіше цитують російські пропагандисти

п’ятниця, 28 червень 2024, 22:10

В Україні провели дослідження, яке показало, кого з українських публічних осіб найчастіше цитують пропагандистські видання держави-агресора Росії. У топ-40 потрапили колишній радник Леоніда Кучми Олег Соскін, генерал ЗСУ у відставці Сергій Кривонос, на...

Не все так погано? У Міненерго розповіли, що буде з відключеннями світла на вихідних

п’ятниця, 28 червень 2024, 20:55

Ситуація з енергопостачанням в Україні залишається складною, але цими вихідними можуть обійтися без відключень світла. Про це в ефірі телемарафону заявила заступниця міністра енергетики Світлана Грінчук, передають Патріоти України. "Традиційно на вихід...