Винна церква? Вулицями Львова в труні носили оголену дівчину (фото, відео)

У самісінькому центрі Львова - на Площі Ринок і вулицею Вірменська - кілька молодих хлопців носили труну, в якій сиділа... оголена дівчина. Через що молоді люди влаштували таку акцію, і при чому тут церква - читайте у нашому матеріалі нижче. Дуже дивне відео, яке розбурхало мережу, з'явилось в Instagram-аккаунті Lviv_lives, передають Патріоти України.

Як видно на кадрах, дівчина з різнокольоровим волоссям сиділа топлес у домовині, тримаючи пластиковий стаканчик у руках. При цьому, інцидент трапився посеред білого дня, коли на вулиці було багато перехожих і туристів, яких неабияк здивувала така "акція". "Що за треш у Львові? Хто в курсі?" - йдеться у підписі до відео.

Що кажуть люди?

Реакція мережі не змусила себе довго чекати. Звісно, юзери, особливо львів'яни, обурені такими хуліганськими діями молодих людей. Хоча дехто вбачив у цій акції "боротьбу за права".

  • Боротьба за права перетворюється в цирк уродів
  • Це нова реклама похоронного бюро
  • Дурних бракує всюди
  • Культурна столиця...
  • Це не мистецтво, а мука для психіки
  • Мізків явно бракує

Що відомо про цю дівчину?

Одна з коментаторів упізнала у "дівчині з труни" свою однокласницю.

"Вона завжди була екстраординарною, багато перфомансів яскравих можна згадати. Окрім цього, в неї талант до малювання. Рамки цього світу надто тісні для Наді", - написала дівчина. Ось деякі картини Надії.

Хто влаштував акцію?

Дане дійство - це перформанс від художників з галереї "Гангрена", яка сусідить із знаменитим Вірменським кафедральним собором.

Нібито представники церкви пожалілися на неординарну, експресивну та чудернацьку галерею, і тепер влада міста закриває мистецький простір. Тому митці вирішили привернути увагу до беззаконня. Цікаво, що труна була однією з "фішок" цього простору. У ньому міг полежати будь-хто з відвідувачів. І ось тепер її вирішили винести на вулицю.

Власне, ця акція не врятувала "Гангрену". 7 червня відбудеться остання виставка у цій галереї.

Чи бути депортації? Як вплине рішення з припиненням видачі паспортів на біженців у Німеччині - влада дала категоричну відповідь

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:05

У Німеччині відреагували на рішення про припинення видачі паспортів українським чоловікам призовного віку за кордоном та призупинення надання їм консульських послуг. Там зазначили, що у ФРН українці чоловічої статі мають однаковий з жінками статус захи...

"Сірий" паспорт: Стало відомо, як українці за кордоном намагаються обійти обмеження щодо консульських послуг

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:57

У деяких країнах Європи українці можуть отримати так званий паспорт іноземця, який дозволяє тимчасово не оформлювати українські документи, що посвідчують особу, передають Патріоти України. Намагаючись повернути на Батьківщину ухилянтів, влада обмежила ...