"Винні" ТЦК? У певної категорії водіїв можуть забрати посвідчення від 16 липня - ось хто під загрозою

В Україні від 16 липня деякі категорії громадян можуть бути обмежені в праві керування транспортним засобом. Обмеження торкнуться військовозобов'язаних, які не оновили свої дані, передають Патріоти України.

Зазначимо, військовозобов’язані повинні до 16 липня оновити персональні дані в ТЦК, ЦНАП або через мобільний за стосунок “Резерв+”.

Тим, хто дані не оновив, загрожує покарання. "У разі ігнорування вимоги щодо оновлення військово-облікових даних – військовозобов’язаний потрапить до розшуку ухилянтів. Тоді поліція і виявить його в спеціальній базі і накладе певні обмеженні щодо керування транспортним засобом. Повернути посвідчення можна буде одразу після оновлення своїх даних в ТЦК", - йдеться в повідомленні.

Не приховувати, а викорінювати!

неділя, 30 червень 2024, 23:09

Чим більше влади має правитель – тим важче йому з нею розлучатися. І тим частіше виникають різні ідеї: як би щось зробити так, щоб свято влади ніколи не закінчувалося. Основним симптомом є намагання за будь-яку ціну заглушити критику. Причому так, щоб...

Грабунок триває: Окупанти на Луганщині збираються передати житло українців силовикам і мігрантам

неділя, 30 червень 2024, 21:28

На тимчасово окупованій частині Луганської області представники угруповання "ЛНР" збирається "узаконити" передачу житлових приміщень з ознаками "безхазяйного майна" російським силовикам, службовцям країни-агресора, та мігрантам з Центральної Азії, пере...