Винником може стати кожен: Українка з 13-м розміром грудей перевтілилася у популярного співака

Модель також спробувала перевтілитися в Брітні Спірс, Настю Каменських і Тіну Кароль.

Міла Кузнєцова. Фото: Інстаграм.

Українська модель з 13-м розміром грудей і власниця титулу "Найбільші натуральні груди України" Міла Кузнєцова перевтілилася в співака Олега Винника за допомогою додатку Doublicat, повідомляють Патріоти України.

У програмі дівчина підставила своє обличчя замість обличчя артиста в кліпі на пісню "Божевільна любов". Результатом вона поділилася з шанувальниками в Instagram-акаунті. Модель також спробувала перевтілитися в Брітні Спірс, Настю Каменських і Тіну Кароль.

Зазначимо, що стати Винником завдяки додатку може кожен: потрібно зробити селфі, обрати GIF-файл, а далі додаток змінить оригінальне обличчя в анімації на обличчя користувача.

Нагадаємо, Кузнєцова подала заявку на український рекорд найбільших натуральних грудей сама ще у червні 2020 року. 9 липня відбулася реєстрація рекорду. Вона має 13 розмір грудей, а їхній обхват становить 135,5 см.

Мовний омбудсмен Кремінь розповів, у скількох школах України досі вивчають російську як окремий предмет

середа, 1 травень 2024, 23:32

Мовний омбудсмен Тарас Кремінь опублікував звіт за 2023 рік щодо дотримання мовного закону у різних сферах діяльності. Згідно з ним, в Україні залишилося три школи, в яких російську мову викладають як окремий предмет. Водночас 20% дошкільнят не розумію...

Показав чудовий результат: Український військовий став чемпіоном Європи з гирьового спорту

середа, 1 травень 2024, 22:56

Старший лейтенант і учасник збірної України з гирьового спорту Олексій Остапчук став чемпіоном Європи в командній естафеті з класичного поштовху гирі. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомляє 115 окрема бригада Сил територіальної оборони ЗСУ, де с...