"Виношую короніала": Відома українська телеведуча чекає на первістка

За словами жінки, вона завагітніла в той момент, коли перестала зациклюватися на цьому питанні.

42-річна українська теле- та радіоведуча Василіса Фролова в ексклюзивному інтерв'ю українському виданню Elle повідомила, що чекає на первістка, передають Патріоти України.



За словами Фролової, вона завагітніла в той момент, коли перестала зациклюватися на цьому питанні. На своїй сторінці у Facebook, анонсуючи своє інтерв'ю виданню, ведуча зазначила, що виношує "короніала".



"На самому початку карантину прогнозувала, що передчуваю демографічний сплеск. І ось природа навколо мене очистилася настільки, що і сама тепер ношу "короніала", – написала вона. Фролова не повідомила, хто є батьком дитини.

Василіса Фролова (справжнє ім'я – Юлія) народилася у Харкові у 1978 році. У 17 років перемогла на конкурсі краси, отримавши титул "Віце-королева Харкова". Кар'єру на телебаченні Фролова розпочинала на одному із харківських каналів, а у 2003 році стала ведучою каналу M1. Зараз Фролова працює на телеканалі "Прямий" і веде ефіри на "Радіо НВ".

У Міноборони розповіли, чи з'являться ТЦК за кордоном та чи будуть вони вручати повістки

четвер, 25 квітень 2024, 16:42

Територіальні центри комплектування і соціальної підтримки не будуть працювати за кордоном. Вручення повісток за межами України виглядає нереальним, передають Патріоти України з посиланням на речника Міністерства оборони Дмитра Лазуткіна. "ТЦК за кордо...

Чи можна жінкам приходити до церкви в штанах: У ПЦУ дали відповідь

четвер, 25 квітень 2024, 16:30

До храму жінки можуть заходити у штанах. Подібних заборон насправді не існує, повідомили в Православній Церкві України, передають Патріоти України. "Немає в нашій Церкві такої заборони. Та й в інших Православних Церквах світу (окрім МП, очевидно) подіб...