Виносив дівчат, незважаючи на власні опіки: Герой, який рятував людей під час НП з окропом у ТРЦ Києва (фото)

​Коли рятувальна операція була завершена, охоронець звернувся за допомогою до медиків, які діагностували у нього опіки ніг II-го ступеня.​

Один з охоронців торгово-розважального центру "Ocean Plaza", який 13 січня затопило окропом через прорив теплотраси, з обпаленими ногами виніс на руках дівчину і допомагав виводити відвідувачів кафе. Про геройський вчинок повідомили в прес-службі ГУ ДСНС в місті Києві, передають Патріоти України.

Під час аварії на магістральній лінії гарячого водопостачання на вулиці Антоновича в Києві сталося підтоплення нульового і мінус першого поверхів торгово-розважального центру "Ocean Plaza". До прибуття пожежно-рятувальних підрозділів евакуацією відвідувачів займалися охоронці ТРЦ.

Один з них, 25-річний Микола Джавлах прийняв інформацію, що на нульовому поверсі в магазині одягу знаходяться три дівчини. Майже вся площа підлоги магазину була підтоплена гарячою водою, а через гарячий пар було важко дихати, тому дівчатам важко було вибратися самостійно.

"Не гаючи часу, герой-охоронець вивів двох дівчат на безпечну територію і повернувся в магазин, щоб врятувати третю. На той час ноги сильно обпекло, було важко ходити, відпочити не було часу, адже кожну хвилину ситуація ускладнювалася. Спочатку хлопець хотів зняти взуття , але потім зрозумів, що ідея погана. Взявши дівчину на руки, Микола Джавлах швидко, проте обережно, поніс врятовану на вулицю ", - розповіли історію мужнього вчинку в прес-службі ГУ ДСНС.

Після порятунку дівчат з магазину, Микола Джавлах разом з колегами надавав допомогу відвідувачам кафе "Руколла", які опинилися в гарячій пастці.

Коли рятувальна операція була завершена, охоронець звернувся за допомогою до медиків, які діагностували у нього опіки ніг II-го ступеня.

Розстріл поліцейського патруля: Стало відомо, скільки зброї було в авто військових, що вчинили вбивство

вівторок, 23 квітень 2024, 9:32

Він зазначив, що усю зброю зловмисники викинули у водойму. . Рихлюк уточнив, набої мали калібр 5,45, а на місці події ще працюють слідчі. . Зі слів підозрюваних, вони везли боєприпаси у свій будинок на території області. . Також Рихлюк додав, що ...

Спадок Володимира Мономаха: Після дуже довгої реставрації в Києві відкрили для відвідування одну з найстаріших церков України

вівторок, 23 квітень 2024, 9:23

У Національному заповіднику "Києво-Печерська лавра" відкрилася для відвідування церква Спаса на Берестові. Це одна з найдавніших християнських пам'яток Києва датована початком кінцем XI - початком XII століття. Кошти на будівництво храму надав знаменит...