Винуватець запевняє, що зброю підкинула... поліція: У Миколаєві сталася масова бійка зі стріляниною (фото)

Підозрюваний стрілець.Пізно ввечері в понеділок, 21 червня, в центрі Миколаєва сталася групова бійка, під час якої кілька разів були здійснені постріли. В результаті постраждали двоє людей, їх забрала швидка, передають Патріоти України.

Як повідомляє миколаївське видання Новини-N, конфлікт стався між двома компаніями молодих чоловіків. Протягом декількох хвилин словесна перепалка перейшла в рукопашну. "У цей час один із учасників інциденту відкрив вогонь із травматичного пістолета. Поранення отримали двоє: за словами очевидців, один у ділянку серця, другий – у живіт", – повідомили журналісти зі слів очевидців події.

У центрі Миколаєва сталася серйозна бійка.До місця прибув наряд Нацполіції. На той час ймовірний стрілець зник із місця події. Замість нього затримали винуватця конфлікту, який заперечував свою причетність. "Він заявив, що спокійно йшов вулицею, коли до нього під'їхали правоохоронці. Затриманий визнав, що в нього в кишені знайшли ніж, але тільки тому, що його підкинули поліцейські", – повідомляється в пресі. Деталі події не розголошуються, поки триває слідство. Місце оточене, поліція опитала свідків бійки.


У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...