Винуватця так і не покарали: Під Харковом батько збитої автомобілем дівчинки помстився водію-кривднику

У Харківській області чоловік влаштував пожежу у житловому будинкові. Таким чином він хотів помститися водієві, який збив його доньку і не поніс за це покарання. Про це повідомляє Newsroom, передають Патріоти України.

У Харківській області Ізюмський міськрайонний суд виніс вирок у справі про пожежу в житловому будинку. Звинувачений своєї провини не визнав і свідчення давати відмовився.

За даними слідства у березні минулого року обвинувачений облив двері квартири в багатоповерхівці легкозаймистою сумішшю і підпалив її. В результаті підпалу ніхто не постраждав, а палія розшукали і звинуватили у хуліганстві.

Під час судового розгляду з'ясувалося, що власник помешкання у 2019 році збив малолітню доньку чоловіка. Дівчинка отримала легкі тілесні ушкодження, а водія, яким виявився співробітник Держпродспоживслужби, так до відповідальності і не притягнули. За хуліганство чоловіка засудили до штрафу у 20400 гривень. На цей час вердикт не набув чинності та може бути оскаржений в апеляції.

Росіяни загадили море смертоносним непотребом: На одеському пляжі вибухнула протикорабельна міна

п’ятниця, 29 березень 2024, 1:45

В Одесі пролунав потужний вибух. На один з пляжів винесло протикорабельну міну. Міну викинуло на берез через штормову погоду, де вона і вибухнула, повідомило Оперативне командування "Південь" в Telegram. Через обмеження доступу людей до пляжної зони в ...

Змусили через правила "Укрзалізниці": Військовослужбовець Нацгвардії змушений був їхати в тамбурі потяга (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:44

Військовослужбовець Нацгвардії дорогою від Києва до Чернігова змушений був їхати в тамбурі потяга, бо йому не дозволили зайняти своє місце згідно з придбаним квитком через його службову собаку – лабрадора. Про цей випадок повідомив на своїй сторінці у ...