"Виникла велика проблема": Мер Франківська поскаржився на мобілізацію

Мер Івано-Франківська Руслан Марцінків повідомив, що комунальним підприємствам міста бракує майже 300 працівників. Причиною кадрового дефіциту очільник міста називає мобілізацію — багато івано-франківських комунальників служать у лавах ЗСУ. Про це він сказав у четвер, 23 травня, під час прямому ефірі на радіо “Західний полюс”, передають Патріоти України.

"Є велика проблема у людському ресурсі. Все-таки відчувається брак 282 працівників на наших комунальних підприємствах. Зараз до цієї кількості додалися ще 16 працівників, яких нещодавно мобілізували", — каже Марцінків.

Івано-франківський мер додав, що працівники комунальних підприємств, окрім того, поїхали на схід України, щоб будувати фортифікаційні споруди. За словами Марцінківа, найбільше вакансій зараз на трьох комунальних підприємствах — “Муніципальна дорожня компанія”, “Благоустрій” та “Електроавтотранс”.

Що перетворює воду в пластиковій пляшці на токсичний хімікат. Нові дослідження виявили потенційну небезпеку

середа, 26 червень 2024, 5:40

Дослідники радять уникати потрапляння прямих сонячних променів на пляшку з водою, оскільки це може зробити рідину небезпечною. . Як пише IFLScience, носити з собою пляшечку води протягом дня для підтримання водного балансу може бути чудовою ідеєю, осо...

Справа Тищенка: Встановлено причетних до катування та незаконного позбавлення волі ексвійськового у Дніпрі

середа, 26 червень 2024, 0:37

20 червня у Дніпрі на проспекті Дмитра Яворницького група чоловіків у балаклавах та камуфляжі без розпізнавальних знаків одягла на колишнього військового наручники та завдала йому тілесних ушкоджень. Поліція розпочала два кримінальні провадження - за н...