"Виникла велика проблема": Мер Франківська поскаржився на мобілізацію

Мер Івано-Франківська Руслан Марцінків повідомив, що комунальним підприємствам міста бракує майже 300 працівників. Причиною кадрового дефіциту очільник міста називає мобілізацію — багато івано-франківських комунальників служать у лавах ЗСУ. Про це він сказав у четвер, 23 травня, під час прямому ефірі на радіо “Західний полюс”, передають Патріоти України.

"Є велика проблема у людському ресурсі. Все-таки відчувається брак 282 працівників на наших комунальних підприємствах. Зараз до цієї кількості додалися ще 16 працівників, яких нещодавно мобілізували", — каже Марцінків.

Івано-франківський мер додав, що працівники комунальних підприємств, окрім того, поїхали на схід України, щоб будувати фортифікаційні споруди. За словами Марцінківа, найбільше вакансій зараз на трьох комунальних підприємствах — “Муніципальна дорожня компанія”, “Благоустрій” та “Електроавтотранс”.

Водіям на замітку! Переведення автомобіля на газ - плюси та мінуси ГБО

неділя, 16 червень 2024, 12:30

Незважаючи на плани влади щодо перегляду розміру штрафів для власників авто на газу (звичайно, у бік їх збільшення), бажаючих перейти з бензину на газ водіїв не стає менше. передають Патріоти України. Основною причиною є звісно ж вартість ресурсу — нар...

Навіть після повістки: ТОП-4 поважні причини не з'явитися в ТЦК

неділя, 16 червень 2024, 12:28

Після отримання повістки громадянин зобов’язаний з’явитися у ТЦК у зазначений термін. Але є і законні підстави, які дозволяють не йти до військкомату, серед яких зокрема хвороба, смерть близького родича тощо, передають Патріоти України. Повістка - це о...