На місце НП терміново виїхав міністр оборони: Винищувач ВПС Болгарії впав у Чорне море

Винищувач Військово-повітряних сил Болгарії МіГ-29 зазнав аварії під час тренувальних польотів над Чорним морем. Вони 8 червня відбувалися в межах навчань "Шабла 21". Зв'язок із пілотом було втрачено приблизно о 00:45 середи, 9 червня, підтвердили в Міноборони країни. Телеканал BTV повідомив, що нині проводиться пошуково-рятувальна операція, передають Патріоти України.

В оборонному відомстві Болгарії заявили, що в ній беруть участь сили та засоби ВМС, прикордонної поліції і ВПС. На місце НП виїхали міністр оборони Георгій Панайотов і начальник оборони адмірал Еміль Ефтіміу. Зазначається, що винищувач зник із радарів, коли виконував тренувальний політ над акваторією країни. Після інциденту тактичні навчання з бойовою стрільбою "Шабла 21" були припинені.

Зазначимо, що МіГ-29 є радянським багатоцільовим винищувачем четвертого покоління, розробленим в Окремому конструкторському бюро МіГ. На озброєнні болгарських ВПС перебуває 12 МіГ-29А і чотири МіГ-29УБ, які вимагають регулярного контролю технічного стану та продовження ресурсу.

"Смерть режиму!" У Росії школярка отримала 3,5 року колонії за напис на гаражі

п’ятниця, 26 квітень 2024, 4:15

У Росії десятикласницю з Чити засудили до 3,5 року колонії за напис на гаражі. Про це у четвер, 25 квітня, повідомив російський незалежний ТГ-канал Astra. . Військовий суд визнав винними відразу за кількома статтями 19-річного Олександра Сніжкова і 1...

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...