Раптово стало погано: У Києві при загадкових обставинах помер ярий критик режиму Зеленського нардеп Антон Поляков

Дуже не хочеться вірити, що в Україні почалися таємні вбивства опонентів політичного режиму, як це протягом десятиліть відбувається в Росії та Білорусі. Якщо це дійсно так, надії на правоохоронців мало.


У Києві встановлюють обставини смерті народного депутата Антона Полякова. 33-річного чоловіка знайшли мертвим у Дніпровському районі Києва, повідомляють Патріоти України.

Що сталось

У поліції повідомили, що екс-"слузі" та затятому критику Зеленського стало зле дорогою в таксі, його намагались реанімувати лікарі швидкої, але констатували смерть.

"Наразі на місці події поліцейські проводять усі необхідні першочергові слідчі дії для встановлення обставин смерті народного депутата. Тіло загиблого буде направлене на судово-медичну експертизу, яка має встановити причину смерті", - йдеться у повідомленні.

Відкрито справу

Це сталось у Дніпровському районі Києва. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України з приміткою "Природна смерть". Тривають слідчі дії.

На загадкову смерть колеги вже відреагував екс-голова Верховної Ради Дмитро Разумков.

"Сьогодні був знайдений мертвим народний депутат Антон Поляков.

Мої співчуття рідним та близьким!

Хочу вірити, що розслідування буде об’єктивним!", - написав Розумков у telegram

Більше подробиць дає Юрій Бутусов:

"Сегодня около 2.00 экипаж патрульной полиции за нарушение правил дорожного движения остановил машину такси.

На заднем сиденье автомобиля патрульные обнаружили лежащего человека, потерявшего сознание. Вызванная реанимационная бригада откачать человека не смогла. Это оказался народный депутат группы "За майбутне" Антон Поляков, избран в парламент от партии Слуга народа избирательнмоу округу № 206 Черниговской области. Полякову было 33 года.

По словам таксиста, депутат с признаками алкогольного опьянения якобы остановил машину в Днепровском районе по адресу проспект Соборности, 2, и сказал ехать на улицу Березняковскую. Идет следствие".

Не готові воювати: Соціологи з'ясували, в якому регіоні України найбільш поширене прагнення уникнути мобілізації

четвер, 25 квітень 2024, 18:30

Прагнення уникнути мобілізації найбільш поширене на сході. Загалом в Україні готовність до мобілізації перебуває на посередньому рівні. Такі даніоприлюднив фонд "Демократичні ініціативи" імені Ілька Кучеріва, передають Патріоти України. "Визначаючи реа...

Генконсульство України в одному з міст Польщі поновило видавання паспортів

четвер, 25 квітень 2024, 18:26

Генеральне консульство України в польському Любліні поновило видавання паспортів для виїзду за кордон громадянам, які подали заяви до 23 квітня. Українці зможуть отримати документи після їхнього доставлення до установи. Про це в коментарі "Укрінформу" ...