Випадково помітив янгола біля власних дверей: Чоловік вразив мережу містичним відео

Британець Роберт Менсфілд вважає, що він помітив "янгола" на камері свого дверного дзвінка. Про це пише ladbible.com, передають Патріоти України.

Чоловік зізнався, що був шокований, побачивши кадри, на яких його партнерка Стефані Скотт та їхній син Оскар повертаються додому з прогулянки зі своїм собакою минулого місяця. Коли мати і син підходять до дверей зі своїм домашнім улюбленцем Кло, у темряві з'являється маленька біла мітка і пливе вгору, поки не зникає.

33-річний Роберт переконаний, що те, що він побачив на кліпі, було "літаючим янголом", і каже, що у ролику можна навіть побачити його крила. Чоловік вважає, що "янгол", якого він помітив, спостерігає за ними і може бути духом його батька Міка, який помер, коли Роберту було лише 14 років.

"Останнім часом у нас був складний період, тому, побачивши щось подібне, ви думаєте, що хтось там доглядає за вами. Ми завжди говоримо, що мій тато — янгол-охоронець моїх дітей, тож бачити щось подібне дуже приємно. Можливо це він. Я ніколи раніше не стикався з чимось подібним, це було приголомшливо і втішало нас. Коли Стефані показувала мені, вона запитала, чи це ангел, бо видно, як ляскають крилами. Я сказав їй, що цього не може бути, тому що я не дуже вірю в подібні речі, але коли я вивчив це, я був дуже здивований і зрозумів, що це дійсно може бути щось", - поділився він.

Від моменту публікації кліпу він зібрав понад 50 000 переглядів. Втім, думки користувачів розділилися: деякі люди думають, що відбувається щось потойбічне, а інші кажуть, що це набагато менш містичне відображення від Оскара.

"Люди казали, що це відображення на пальті, і я провів невелике дослідження. Він носив це пальто багато разів, і нічого подібного не з'являлося на камері дзвінка. Якщо придивитися, то світло стає яскравим, а потім, коли воно зникає, тьмяніє. Це не може бути відображенням", - прокоментував Менсфілд.

Тепер "світить" тюрма: Ватник із Одеси підняв російський прапор над Бундестагом за допомогою дрона (відео)

субота, 18 травень 2024, 20:02

Українець, який підтримує російське вторгнення в Україну, 9 травня за допомогою безпілотника підняв прапор РФ над німецьким парламентом. Відео інциденту було поширене у соцмережах, передають Патріоти України. В радіусі близько 5,6 кілометра навколо Бун...

Про мотивацію

субота, 18 травень 2024, 19:54

Воєнні проблеми, економічні прорахунки, корупція, загроза диктатури на тлі неспроможності приймати ефективні рішення вищим керівництвом ведуть до демотивації на усіх рівнях і кризи управління. На Харківщині триває спроба росіян розширити захоплену смуг...