Випала з вікна 8-го поверху та дивом вижила: В Одесі 14-річна дівчинка хотіла вчинити самогубство

В Одесі 14-річна дівчинка хотіла вчинити самогубство. Вона дочекалась поки її мама піде з дому, після чого вистрибнула з вікна 8-го поверху висотки. Про це повідомили в Охматдиті, передають Патріоти України.

Дівчинка дивом вижила, її врятувало дерево. При падінні вона вдарилась об гілки і вже після цього впала на землю. У дівчинки діагностували перелом кісток лицьового черепа та руки.

Виявилось, що дівчинка мала психічний розлад, який виявили у неї ще до початку війни. Останнім часом вона перебувала у депресивному стані, а через російське вторгнення за кордон поїхали більшість друзів Віолетти. Коли мати дівчинки повернулась додому, то одразу зрозуміла, що її донечка хотіла вчинити самогубство, адже побачила відчинені вікна.

"Віолетта надійшла до нас наприкінці серпня. У неї був багатоуламковий перелом кісток лицевої частини черепа. Була потрібна велика реконструктивна операція. Особливість у тому, що слід провести фіксацію кісток за допомогою титанових пластин з гвинтами. Буквально протягом 3-4 години волонтери знайшли, все привезли, і ми зробили операції", – розповів лікар-хірург Олег Голубченко.

Нині дівчинці вже краще, вона навіть почала ходити. Вона поки не може розмовляти, бо у її щелепі вставлені титанові пластини. З дівчинкою працюють психологи. Її планують виписати вже через тиждень-півтора.

Перейдуть в онлайн-формат: Росія скасовує проведення ходи "Безсмертний полк"

вівторок, 23 квітень 2024, 19:40

У Москві скасовано проведення ходи «Безсмертний полк» 9 травня. Натомість подія відбудеться в онлайн-форматі. Про це повідомляють російські ЗМІ з посиланням на організаторів акції, передають Патріоти України. Як заявила перша заступниця голови комітету...

"Ніхто з його рідні в РФ більше не живе, але...": Легенда українського тенісу звинуватив зірку Росії в лицемірстві

вівторок, 23 квітень 2024, 19:28

За словами спортсмена, він вважає Медведєва лицеміром, який не висловився про війну в Україні. «Я знаю, що він із сім'єю виїхав із Росії у 2017 році. Ніхто з його близьких у Росії не живе. Але він, як риба, набрав у рот води, він досі мовчить і нічого ...