Випала з вікна незадовго до 30-річчя: Багаторазова чемпіонка Росії розбилася на смерть

Триразова чемпіонка Росії з гандболу у складі волгоградського "Динамо-Сінару" Вікторія Дивак була знайдена мертвою під вікнами висотки в Астрахані. Як повідомляють місцеві ЗМІ, ліва напівсередня ГК "Астраханочка" випала з 8-го поверху будинку на вулиці Софії Перовській, не доживши 3 тижні до свого 30-річчя, передають Патріоти України.

Спортсменка, яка у 2009 році у складі юніорської збірної Росії вигравала чемпіонат Європи, померла до прибуття медиків. За попередніми даними слідства, це був нещасний випадок. У послужному списку Дівак золоті медалі чемпіонату Білорусі у складі "Гомеля". Також Вікторія двічі вигравала кубок цієї країни. Виступаючи у Франції за "Ахенхайм Трухтерсхайм", гандболістка ставала переможницею у другій національній лізі.

Вікторія Дивак молодша із трьох дочок відомого у минулому футболіста "Ротора" Віктора Дивака. Шість років тому вийшла заміж за гандболіста краснодарського СКІФу Дмитра Копосова.

Варто знати! Як розрахувати розмір пенсії в Україні - що знадобиться та формула

неділя, 19 травень 2024, 17:28

В Україні розмір пенсії залежить від страхового стажу та заробітної плати людини. Ще у минулому році запровадили нові вимоги до стажу українців, які збираються виходити на пенсію. Згідно з вимогами, щоб вийти на пенсію у 60 років у 2024 році, потрібно ...

"Мені за вас соромно": alyona alyona закликала українців відмовитися від хейту в бік Nemo, які перемогли на Євробаченні

неділя, 19 травень 2024, 16:18

Представниця України на Євробаченні 2024 alyona alyona alyona підтримала переможців конкурсу в Мальме Nemo. Артистка закликала українців відмовитися від хейту в бік Nemo, передають Патріоти України. «Трошки соромно за те, як багато українців пішли обго...