Випало більше, ніж взимку: Росію в кінці квітня раптово засипало снігом (фото)

У російському місті Благовєщенську (Амурська область) у понеділок, 20 квітня, снігу випало більше, ніж за всю зиму. За даними амурського Гідрометцентру, такого снігопаду в цьому регіоні Росії не було останніх 25 років, передають Патріоти України.

"20 квітня в Благовєщенську випало 24 міліметри снігу", - повідомили російські синоптики, зазначивши, що за п'ять зимових місяців - з листопада по березень - в місті всього випало трохи більше 14 міліметрів снігу.

"Останній раз настільки потужний квітневий снігопад трапився 25 років тому", - уточнили в Гідрометцентрі. У мережі з'явилися фотографії засипаного снігом міста, жителі якого приголомшені сюрпризом квітневої погоди.

Євген Кошовий розповів, чому його донька Варвара навчатиметься в Польщі

неділя, 5 травень 2024, 14:41

Художній керівник і актор студії Квартал 95 Євген Кошовий в інтерв'ю KP розповів, що його старша донька, 16-річна Варвара мріє про велику сцену і тому багато займається вокалом, передають Патріоти України. Кошовий відповів, чому саме Польща імпонує Вар...

Українка Вероніка Мірошниченко зізналась, чому потиснула руку російській тенісистці

неділя, 5 травень 2024, 13:51

Тенісистка Вероніка Мірошниченко, яка має російський паспорт, поділилась спогадами з матчів проти представниць країни-агресора. Українка розповіла, що на емоціях потиснула руку росіянці Анастасії Тиханової, однак після цього ігнорувала всіх спортсменок...