Виплисти вже не змогли: У Бразилії мати та вітчим врятували дітей, але самі трагічно загинули

В бразильському штаті Мараньян мати і вітчим врятували дітей ціною свого життя: заради спасіння малечі вони пірнули в річку, але пару знесло сильним потоком води. Про це повідомляє The Sun, передають Патріоти України.

30-річна Марія Аріанна Крістіна Перейра Коста та її 26-річний хлопець Джилмар Соарес де Мело побачили, що двоє дітей Марії не можуть виплисти через сильну течію в річці Парнаїба. Підскочивши, щоб врятувати їх, Джилмар швидко зумів витягнути дітей на берег, ніхто з них не постраждав.

Однак мама дітей виявилася нездатною вибратися, тож її коханий знову пірнув у воду. Через деякий час обидва зникли під водою.

Рятувальна команда негайно прибула на місце події, але лише наступного ранку змогла розпочати пошуки зниклих безвісти, пише ЗМІ. Наступного дня вони знайшли два тіла, які ідентифікували як зниклих напередодні членів родини.

Місцеві мешканці одразу охрестили загиблу пару героями.

  • "Боже, яка трагедія! Вони врятували дітей, але потім вони залишили нас".
  • "Що справжні батько і мати можуть зробити для своїх дітей! Нехай енергія світла веде їхній дух на шлях світла"
  • "Тільки Бог знає час і долю кожної людини", - коментують трагічний інцидент користувачі соцмереж.

Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...