“Випускає г*вно в шоколаді”: Гордон знову накинувся на Порошенка і заявив, що той подав проти нього позов... через ревнощі (відео)

Журналіст Дмитро Гордон заявив, що п’ятий президент України Петро Порошенко подає на нього до суду “через ревнощі”. Про це він сказав у своєму відеоблозі, передають Патріоти України.

За його словами, в 2014 році після Майдану в Україні на керівних постах країни опинилася “агентура КДБ СРСР і ФСБ Росії”. Гордон вважає, що Порошенко з Путіним домовилися здати Маріуполь, але “Азов” “врятував” місто.

“І все-таки я думаю, що справа не в Маріуполі. Справа в ревнощів. Нещодавно я випустив цукерки “Гордон в шоколаді”, а оскільки Петро Олексійович теж випускає цукерки, але тільки “Гівно в шоколаді”, ось він і обурився: як це так? Мовляв, я переходжу йому дорогу і тепер законодавцем мод в шоколадних цукерках буде не він”, – сказав журналіст.

Разом з тим Гордон здивувався, чому екс-президент доручив захищати свої інтереси в суді російському адвокату Іллі Новікову. На завершення відео Гордон підкреслив, що суд з Петром Порошенком стане “захоплюючим видовищем” для мільйонів людей по всьому світу.

“Судитися – так судитися. Тисну руку, Петро Олексійович, обіймаю!”- завершив Гордон звернення словами Порошенка із запису його телефонної розмови з Путіним.

  • Юристи Петра Порошенка мають намір подати позов проти журналіста Дмитра Гордона за наклеп. Журналіст сказав, що Порошенко вступав з президентом Росії Путіним у злочинний союз і домовлявся забезпечити здачу Маріуполя.

Це може здивувати! Які професії значно підвищують ризик деменції - дослідження

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:30

Вчені дійшли висновку, що рутинна робота може сприяти погіршенню когнітивних здібностей і навіть стати передумовою розвитку деменції через невисокий рівень мозкової стимуляції під час професійної діяльності. Про результати дослідження пише CNN, переда...

Німеччина припиняє фінансову допомогу для українських біженців: Стало відомо, кому саме, чому і як

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:28

Уряд Німеччини, зіткнувшись із великою кількістю українських біженців, які відмовляються від пропозицій щодо працевлаштування, розглядає можливість припинення фінансової підтримки для цієї групи осіб. Згідно з останніми даними, 77% українських біженців...